Technické aktuality:

9.11.2017

Ke stažení je nová verze programu ASP (2.19). Najdete ji po přihlášení v sekci Technická podpora/Software, firmware.

 

8.11.2017

Nová verze firmware pro H30 FLEX (1.23)

 

8.9.2017

Nová verze firmware pro TT-411 (2.10)


8.9.2017
Nová verze firmware pro TT-211 (1.21)


11.4.2017

Nová verze software ALCAD SYSTEM PROGRAMMER (2.17)


12.10.2016
Na serveru parabola.cz vyšla recenze měřicího přístroje
ALCAD FSM-640


10.10.2016

Informace k ukončování SD vysílání programů ze satelitu Astra 23,5° ve vztahu k transmodulátorům


4.5.2016
Doplněná tabulka napájecích zdrojů

14.4.2016
Aktualizace firmware pro TT-411 - verze 2.05


1.2.2016
Popis zablokování zvukových stop pro TT-211


10.1.2016
Aktualizace firmware pro TT-211 - verze 1.13c


7.1.2016
Aktualizace firmware pro PS-011 - verze 1.20
 

Novinky

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů



ANTECH spol. s r.o. se zavazuje, že všechny Vámi poskytnuté údaje v rámci objednávky nebo během komunikace se zákazníkem podléhají ustanovením zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.
 
ANTECH spol.s .r o. je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Veškeré osobní údaje jsou považovány za diskrétní, jsou přísně zabezpečeny a chráněny proti zneužití.

Vaše osobní údaje jsou využity výhradně za účelem realizace objednaných služeb (např. dodání výrobků, zboží a katalogů) a slouží také jen pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu nebo identifikaci vaší platby učiněné bankovním převodem.

Subjekt údajů dává souhlas ze zpracováním svých osobních údajů prodávajícím na dobu neurčitou za účelem zdárného procesu dodávky zboží. V případě nabídky obchodu a služeb má subjekt údajů právo písemnou formou vyjádřit nesouhlas ze zpracováním svých osobních údajů za tímto účelem a prodávající, jako správce těchto údajů, je nadále nebude pro tyto účely užívat.